Nieuwbouw concept Combigebouw vv Katwijk

We kunnen bouwen!

by • 19 februari 2014 • Businessclub, NieuwsComments (0)1221

Deze week gaf de Stichting Waarborgfonds Sport een positief advies voor de bouw van het combigebouw. Daarmee komt de nieuwbouw heel dicht bij.
Na jaren van intensieve voorbereiding kan er bijna gestart worden met de bouw van het combigebouw, met nieuwe tribune, businessruimtes, een tafeltennishal en praktijkruimten voor Vitaal. Dinsdag is namelijk een positief advies ontvangen van de Stichting Waarborgfonds Sport.

Deze Stichting adviseert de gemeente of de financiële onderbouwing van het totale project voldoende is. Het positieve advies betekent, dat de gemeente garant staat voor een belangrijk deel van de leningen die voor de bouw moeten worden afgesloten. Maar het betekent vooral, dat we bijna kunnen gaan bouwen! Een dergelijk groot project neemt de komende weken nog veel administratief werk met zich mee. Wanneer dat is afgerond, wordt door de Stichting Sportfaciliteiten de Krom de bouwopdracht verleend aan de KBM. Zodra de planning voor de bouw is uitgewerkt volgt er nadere berichtgeving via de site.

Comments are closed.